2011. április 29., péntek

Alien 1-4. Sorozat 8DVD Együtt Szinkronos ÚJ! - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd filmek bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A négy film 8 DVD-n együtt most csak 5. 999 Ft!
Az Alien-sorozat rajongói számára igazi csemegével jelentkezik a kiadó. Felújított képpel és hanggal, valamint hihetetlen mennyiségű extrával kerül kiadásra az Alien sorozat négy filmje, összesen nyolc lemezen!
A kiadvány különlegessége, hogy kizárólag a DVD-megjelenés kedvéért az első és negyedik rész rendezői újra áttekintették a fel nem használt felvételeket és elkészítették a filmek újra vágott, rendezői változatait, a harmadik rész esetében pedig a rendező korábbi vázlatai alapján vágták újra a filmet, amely így mintegy fél órával lett hosszabb! A második rész már korábban is létezett rendezői változatban, viszont az eredetileg moziban vetített verzióhoz eddig nem juthattak hozzá DVD-n a rajongók! Ebben a kiadásban mind a négy film eredeti és újra vágott változata megtalálható! Az eredeti változatok ráadásul magyar szinkronnal is megtekinthetők!
Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Alien Tetralógia minden idők egyik legteljesebb és legátfogóbb DVD-kiadványa, amelynek minden komoly gyűjteményben ott a helye!



Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 08:22
. Alien 1-4. Sorozat 8DVD Együtt Szinkronos ÚJ! - Jelenlegi ára: 5 999 Ft