2011. július 29., péntek

2 DB. TRUGGY+TÖLTŐ+TUNING AKSIK EGYBEN - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

2 DB. TRUGGY(STRADA XT 1/10 RTR) 4X4WD összkerékhajtású modellautó+tuning akkupakkok+multifunkciós töltő, mely 220 voltról és szivargyújtóról (12 vagy 24 voltról) is üzemeltethető. Természetesen megvan a 2 db. gyári 1800 mAh-s akku is, ezeket is odaadom.
Jellemzők:
-Gyárilag festett kasznik,
-Alu tornyok,
-Alu kardán,
-Alu szárnymerevítő,
-Alu felváz,
-Alu motorhűtő,
-állítható olajos lengéscsillapítók elöl-hátul,
-hosszanti motor elhelyezés,
-dupla differenciálmű, fém fogaskerekes,
-2 csatornás proporcionális AM rádió adó  (balanszter, 27 Mhz, 0, 5W adóteljesítmény, töltőcsatlakozó, pisztoly alakú, az egyiknek az antennája szétcsúszik, cserélendő),
-HSP-03018 elektronikus menetszabályzó, előre-hátramenet, aktív fék funkció (13 körig),
-Hi-30 kormányszervók,
-540-es motorok,
- 2 db. tuning nagyteljesítményű akkupack (4500 és 4600 mAh Akku Rocket Stick Pack, 7, 2 V),
-Tamiya csatlakozók,
-Omni MW3168VD NiCd/NiMHautomata akkumulátortöltő (töltés vége funkció, automata kisütés funkció, szivargyújtóról is üzemeltethető 7 celláig, szivargyújtó töltöfeszültség DC 12-24V, hálózatról 220V,
tölthető cellák száma: 2-10 cella, kapcsolható, töltőáram 1000 mAvagy 2000 mA, kapcsolható, csatlakozó: Tamiya.
A két autót és a töltőt+gyári aksikat, tehát ami a képeken van, egyben szeretném eladni és természetesen az ár is a teljes készletre vonatkozik.  
1 szezont voltak használva, nincsenek kikopva, nincs törés, stb., kisebb karcok, borulás-foltok előfordulhatnak.  A gumik 80-90%-osak, az aksik kifogástalanok. A távirányítók AA aksielemekkel működnek, azonban azokat már kiszedtem és másra használom, így AA (ceruza) elemekkel próbálhatóak ki átvételkor.  Mindkét gép jó állapotban van, aljukon a használatból eredő kisebb sérülésekkel, ami egy ilyen off-road autónál teljesen természetes, már ez első útjukon beszerzik ezeket, de egyáltalán semmi vészes. Nem voltak szétszedve-összerakva, agyonbarmolva, állítgatva, stb. Egy ecsetes tisztítás és olajozás  után azonnal használhatóak.
Ezek nem gyerekjátékok, a belépő szint a technikai modellezésbe, tehát 6-tól 99 éves korig bárkinek ajánlom.  (E kor fölött ingyen adom, feltéve, hogy a megajándékozott édesapja jön el érte személyesen. )
Alkudozni lehet, de nem kenyérre kell az ára, egyszerűen csak nincs időm foglalkozni velük.  Korrekt ajánlatra villámárat állítok be, feltéve, hogy még nincs érényes licit a termékre.
A termék a Budapest, III. ker., Flórián térhez közeli lakásomon vehető át személyesen, de előre utalás után futárral vagy postán is elküldöm.
Kérem nézze meg egyéb termékeimet is!
( modell modellezés autó összkerék offroad off-roadelektromos szabályzó távirányító távirányítós rádió rádiós buggy szöcske terepjáró )



Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 22:18
. 2 DB. TRUGGY+TÖLTŐ+TUNING AKSIK EGYBEN - Jelenlegi ára: 30 000 Ft