2011. augusztus 27., szombat

Tőzegáfonya kapszula felfázásra, húgyúti fertőzés - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) Piros bogyójú, örökzöld növény. A tőzegáfonya gyümölcsének gyulladások elleni gyógyító hatását már az amerikai indiánok is ismerték. Főbb hatásterületek: - húgyúti fertőzésekre - húgyhólyag gyulladás - felfázás - vizelet szagtalanítására - szív-és érrendszeri betegségekre - gyulladáscsökkentő - immunrendszer erősítése
Hatóanyagok: antocianinok, gyümölcssavak, pektin, cseranyag, vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz.
Az ásványi anyagok közül kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor is található benne.
Általánosan javasolt:
- alsó húgyúti rendszer (húgyhólyag és húgycső gyulladása) fertőzéseinek kezelésére
- húgyúti rendszer fertőzéseinek kiújulása ellen
- vizelet szagtalanítására
- a szív és érrendszeri betegségek megelőzésben és kiegészítő kezelésében
Hatása:
A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál.
A 20-40 éves nők 25-35%-ának legalább egyszer volt ilyen fertőzése, de a férfiak is ki vannak téve a fertőzés veszélyének. A fertőzést többnyire az E. coli baktériumok okozzák . Könnyen kialakul terhesség alatt, menopauzában lévő nőknél, a higiéniai követelményeket figyelmen kívül hagyó szexuális kapcsolatok révén, férfiaknál prosztatagyulladás esetén.
Az 1920-as években fedezték fel, hogy a sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb és kevesebb baktérium van benne.
Ennek az oka, hogy fogyasztása közben egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amelyről bebizonyosodott, hogy erős antibakteriális hatása van a húgyúti rendszerben.
Finnországi klinikai vizsgálatok szerint a tőzegáfonya-koncentrátum hatékonyan csökkentette a fertőzések kiújulását. A tapasztalatok szerint a tőzegáfonya elősegíti a krónikus bakteriális fertőzések gyorsabb gyógyulását, lecsökkenti az antibiotikum-kezelés időtartamát. A tőzegáfonya csillapítja a betegséggel járó fájdalmat, égető érzést, viszketést és egyéb tüneteket.
Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula
Bő vízzel lenyeln
100db-os 3000ft
250db-os 6800 ft
Tényleg hatásos, már 1-2 nap után lehet érezni a tünetek csökkenését!
#gallery-thumbs li {float: left; margin: 2px; padding: 0; font-size: 1px}
#gallery-thumbs li a {margin: 0; display: block; padding: 2px; outline: none; background: #fff url(http: //static. allegrostatic. pl/site_images/93/0/image-gallery/thumb-bg. gif) no-repeat 0 0}
#gallery-thumbs li a: hover {background-color: #999}
#gallery-thumbs li. active a {background-color: #000}



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 20:41
. Tőzegáfonya kapszula felfázásra, húgyúti fertőzés - Jelenlegi ára: 3 000 Ft